Evenimentul zilei

Dum02232020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Cum s-a salvat Lance Armstrong de la faliment? „Nici măcar nu ştiam unde merg banii”

Cum s-a salvat Lance Armstrong de la faliment? „Nici măcar nu ştiam unde merg banii”

13 Decembrie 2018 - 

Fostul ciclist Lance Armstrong a investit într-o companie care acum valorează 120 de miliarde de dolari. El a anunţat că investiţia în compania Uber i-a salvat familia de la faliment.

"Nici măcar nu ştiam că banii mei merg la Uber. Credeam că Sacca a cumpărat acţiuni Twitter de la foşti angajaţi...E prea frumos ca să fie adevărat. Această investiţie ne-a salvat de la faliment", a spus Armstrong pentru CNBC.

Americanul a rămas fără cele şapte titluri din Turul Franţei din cauza dopajului şi a trebuit să plătească şi despăgubiri de peste 100 de milioane de dolari. Armstrong a anunţat că investiţia în Uber a fost făcută în 2009 prin intermediul companiei Lowercase Capital a investitorului Chris Sacca, valoarea fiind de 100.000 de dolari. El nu a vrută să declare suma câştigată acum ca urmare a acţiunilor acumulate în urmă cu nouă ani.

Oricum, suma este una uriaşă fiindcă fostul campion a cumpărat procente la Uber când societatea respectivă valora 3.7 milioane de dolari, iar acum e cotată la 120 de miliarde de dolari.

Lasă un comentariu