Evenimentul zilei

Ma07072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Cum alegi paltonul de damă potrivit pentru ținutele din garderoba ta?

Cum alegi paltonul de damă potrivit pentru ținutele din garderoba ta?

25 Septembrie 2019 - 

Femeile au pus dintotdeauna accent pe frumusețea lor și pe felul în care arată și se îngrijesc, atât în ceea ce privește alegerea stilului vestimentar, cât și în ceea ce privește machiajul, coafura, manichiura și zâmbetul. Când se apropie anotimpul rece, în magazine apar o mulțime de modele de paltoane damă de diferite lungimi, forme și culori și din diferite materiale. Paltonul este un obiect vestimentar care nu poate lipsi din garderoba doamnelor care se respectă.

Cum alegi paltonul în funcție de culoarea părului și a tenului?

Doamnele și domnișoarele care caută un nou palton pentru garderoba lor trebuie să ia în calcul, în primul rând, culoarea tenului și a părului. Blondele cu ochi deschiși la culoare și cu un ten palid vor purta cu mândrie un palton verde, roșu, albastru sau galben, în timp ce roșcatelor li se va potrivi un model de culoare verde kaki, roșie sau albastră, în combinație cu nuanțe aurii și bej, care să le pună în evidență culoarea părului și a ochilor. Pe de altă parte, brunetele sau femeile cu par șaten închis pot opta pentru un palton alb, mov, roșu intens sau chiar negru, pentru că aceste culori vor fi într-un contrast atrăgător cu nuanța părului și a tenului.

Cum alegi paltonul în funcție de forma corpului?

Mama Natură este mereu surprinzătoare și oferă femeilor atât calități fizice, pe care trebuie să le evidențieze, cât și defecte, pe care trebuie să le ascundă. Cele cu șolduri mai late pot opta pentru paltoane evazate în partea de jos și strânse în partea superioară, pentru a evidenția talia și pentru a masca porțiunile cu probleme. În plus, paltoanele cu epoleți, care atrag atenția într-o altă zonă decât cea a șoldurilor, în acest caz în zona umerilor, sunt ideale! Femeile cu bustul mare pot opta pentru paltoane cu un singur rând de nasturi, evitându-le pe cele cu multe detalii în partea de jos. Ideal este decolteul în formă de V și liniile și cusăturile verticale. Pentru cele cu bustul mic, există paltoane cu detalii aplicate pentru a da volum în acea zona, de la volane și broderii elegante și până la nasturi de diverse dimensiuni și culori. Femeilor mai mici de statură le sunt recomandate paltoanele până deasupra genunchilor, care vor alungi silueta, în timp ce persoanelor înalte le sunt recomandate paltoanele cu mâneci suficient de lungi, iar în ceea ce privește lungimea, aceasta poate fi până sub genunchi sau chiar până la glezne. 

Femeilor plinuțe le sunt recomandate paltoanele care urmează liniile naturale ale corpului, pentru a da senzația unei siluete mai subțiri, din materiale simple, până la genunchi. Nu în ultimul rând, persoanelor atletice le sunt recomandate paltoanele cu forme accentuate, cu umeri accentuați, cu buzunare, cu curea în talie și foarte feminine. Merită menționat faptul că femeile trebuie să fie atente la cusăturile fine ale paltoanelor, care să nu iasă în evidență, la căptușeală, la țesătură și la grosimea paltonului, astfel încât alegerea să fie una confortabilă și călduroasă.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu