Evenimentul zilei

Vi06052020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Panorama Arestat pentru un selfie pe renumitul Pod Brooklyn

Arestat pentru un selfie pe renumitul Pod Brooklyn

26 August 2014 - 

Un turist rus, care a urcat pe Podul Brooklyn din New York, pentru a face poze cu telefonul mobil, a compărut luni în faţa justiţiei şi a fost plasat în detenţie, scrie MEDIAFAX.ro.

Iaroslav Kolşin, în vârstă de 24 de ani, purtând pantaloni scurţi, o cască şi un rucsac, a urcat până în vârful podului duminică la prânz, cu ajutorul unor cabluri. El a făcut poze de pe unul dintre cele două turnuri ale podului, cu telefonul mobil, după care a coborât fără probleme.

Însă un poliţist a dat alerta, văzându-l în timp ce se căţăra, i-a transmis semnalmentele şi a cerut o intervenţie aeriană şi maritimă.

Poliţia a precizat că tânărul nu a produs nicio pagubă şi că nimeni nu a fost rănit.

Rusul a fost reţinut pe loc şi a fost acuzat de punerea în pericol a celorlalţi, obstrucţionarea administraţiei, încălcarea proprietăţii şi tulburarea ordinii publice. Aceste acuzaţii i-au fost comunicate luni, într-o audiere, în cartierul Brooklyn.

O cauţiune în sumă de 5.000 de dolari a fost stabilită pentru eliberarea tânărului, dar nu a fost plătită până luni seara, iar rusul, venit la New York într-o călătorie organizată, se pregătea să petreacă a doua noapte în detenţie.

O nouă audiere a fost stabilită la 29 august.

Este a doua oară în decurs de câteva săptămâni când securitatea Podului Brooklyn este vizată, iar primarul Bill de Blasio a declarat luni că oraşul va lansa o "reexaminare completă" a securităţii podului.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu