Evenimentul zilei

Vi09202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Panorama VIDEO// Cypress Hill a primit o stea pe celebrul bulevard „Walk of Fame” din Hollywood

VIDEO// Cypress Hill a primit o stea pe celebrul bulevard „Walk of Fame” din Hollywood

19 Aprilie 2019 - 

Grupul latino-american de hip-hop Cypress Hill a dezvelit joi o stea care îi poartă numele pe celebrul bulevard „Walk of Fame” din Los Angeles, oraşul în care a luat naştere trupa în urmă cu trei decenii. 

Media

„Este total suprarealist”, a declarat Lawrence Muggerud, alias DJ Muggs. „Am mers acolo când eram copii, ne-am uitat la stele. Nu am crezut niciodată că vom avea una”, a spus el, relatează AFP, citat de Agerpres. „Noi reprezentăm hip-hop, latino-americanii, muzica, visele. Este minunat să sărbătorim împreună cu familia”, a adăugat el, la 30 de ani de la apariţia, în Los Angeles, a primei formaţii latino-americane care a obţinut un disc de platină.

„Înainte de muzică, făceam parte dintr-o bandă. Şi nu există prea multe şanse de scăpare, după cum ştiţi: închisoarea sau cimitirul. Fraţii mei au văzut ceva în mine şi m-au adus pe calea cea bună pentru a face muzică cu ei şi am format Cypress Hill”, a declarat la rândul său Louis Freese, alias B-Real.

Cypress Hill, nume inspirat de strada unui cartier în care au crescut membrii trupei, a vândut peste trei milioane de exemplare ale celui de-al doilea album al său, „Black Sunday” (1993). Ultimul său album, „Elephants on Acid”, a fost lansat în septembrie 2018.

Lasă un comentariu