Evenimentul zilei

Joi04022020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Curiozitati De ce cel mai vizionat videoclip de pe YouTube postat de Vevo („Despasito”) a fost atacat de hackeri

De ce cel mai vizionat videoclip de pe YouTube postat de Vevo („Despasito”) a fost atacat de hackeri

10 Aprilie 2018 - 

Videoclipul „Despacito”, care devenise recent cel mai vizionat clip online, a fost blocat pe YouTube în ceea ce pare un atac informatic. La cinci zile după ce videoclipul „Despacito” a atins numărul astronomic de 5 miliarde de vizualizări, clipul a fost blocat, pentru o perioadă, cu o imagine a hackerilor de la  „Prosox and Kuroi'sh” care au scris mesajul „Eliberați Palestina”.

Media

 

Atunci când internauții încercau să vizualizeze clipul cu renumita melodie a lui Luis Fonsi și Daddy Yankee apărea o imagine cu mai mulți oameni mascați și cu arme în mâini. 

Atunci când încercau să apese butonul de „Play” erau anunțați că videoclipul nu este valabil.

Mai mulți artiști, printre care Shakira, Selena Gomez, Taylor Swift și Drake, au fost afectați de acest posibil atac informatic, întrucât videoclipurile lor erau postate de Vevo.

Hackerii care se autointitulează „Prosox and Kuroi'sh” au scris mesajul „Eliberați Palestina” sub videoclipuri.

Nu toate videoclipurile Vevo au fost afectate.

Piesa „Despacito” este rezultatul unei colaborări între doi artişti, Luis Fonsi şi Daddy Yankee și a devenit hit în anul 2017, când a fost lansat.

Lasă un comentariu