Evenimentul zilei

Ma04072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Anunt AO Clubul Internaţional al Femeilor din Republica Moldova organizează cel de-al 23-lea Târg Internaţional de Caritate

AO Clubul Internaţional al Femeilor din Republica Moldova organizează cel de-al 23-lea Târg Internaţional de Caritate

26 Noiembrie 2019 - 

În acest an, evenimentul va avea loc duminică, pe 8 decembrie, între orele 10:00 şi 16:00, în Pavilionul Central al CIE Moldexpo.

„International Charity Bazaar” are o tradiţie minunată de a uni pentru o zi  comunităţile naţionale şi internaţionale, pentru a vedea festivităţile de sărbătorilor de iarnă şi tradiţiile din întreaga lume. Acesta este un eveniment caritabil şi toate donaţiile acumulate în această zi vor fi distribuite sub formă de granturi ONG ce implementează proiecte în beneficiilor copiilor şi femeilor din grupuri social vulnerabile.
Ambasadele şi organizaţiile internaţionale acreditate în Moldova, organizaţiile de caritate, producătorii locali şi meşteri populari participă în fiecare an la acest frumos şi multaşteptat eveniment.
La târg veţi găsi produse alimentare, băuturi, numeroase cadouri de sărbători, bucate internaţionale şi veţi avea şansa să câştigaţi premii fantastice la tombola unică procurând bilete de 10 şi de 50 lei.
Peste 6.000 de persoane vizitează evenimentul în fiecare an şi, datorită sponsorilor generoşi, se colectează în mediu  35.000 de dolari pentru organizaţiile caritabile locale, care acordă asistenţă femeilor şi copiilor defavorizaţi.
Scopul „International Charity Bazaar” pentru anul 2019 este de a colecta cel puţin 50.000 de dolari, pentru a susţine mai multe proiecte din cele 111 aplicaţii pentru granturi în 2020.
Intrarea costă 25 de lei şi include şi un bilet gratuit pentru tombolă.

Lasă un comentariu