Evenimentul zilei

Joi06042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Anunt Consumatorii de pe mai multe străzi din Capitală, dar și din Durlești, rămân joi fără apă la robinet

Consumatorii de pe mai multe străzi din Capitală, dar și din Durlești, rămân joi fără apă la robinet

19 Februarie 2020 - 

Consumatorii din strada Industrială, 14-24, inclusiv cu fracții, din capitală vor rămâne joi, 20 februarie, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate între orele 09.00 și 20.00, timp în care SA „Apă-Canal Chișinău” va efectua lucrări de reabilitare a apeductului cu diametru 300 mm, relatează IPN.

 

Tot joi, în același interval de ore, furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Ipate Soroceanu, Nicolae Sclifos și Romantica. Vor fi efectuate lucrări de reabilitare a rețelelor de apeduct, finanțate de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

Furnizorul de apă planifică, între orele 09.00 și 17.00, lucrări de branșare a apeductului nou-construit din orașul Durlești. Ca urmare, apa va fi sistată pe străzile Emil Loteanu, Gr. Grigoriu, Basarabia, Tineretului și stradela Tineretului. De asemenea, apa va fi sistată la întovărășirile pomicole „La Fântâna”, „Luceafărul”, „Pădureț”, „Poiana Silvică”, „Poiana Viilor”, „Meliorator”, „Victoria”, „Valea Spicurilor” și „Valea Salcâmilor”.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

 

Lasă un comentariu