Evenimentul zilei

Mie07262017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport
Evenimentul zilei - Sport
25 Iul 2017
by  - 
Publicat în Sport

Zaria Bălți a învins cu 4-2 pe terenul Speranței Nisporeni în ultimul meci al etapei a treia din Divizia Națională. Echipa antrenată de Vlad Goian a obținut primele puncte din actuala stagiune și se află în continuare pe locul nouă, transmite IPN.

24 Iul 2017
by  - 
Publicat în Sport

Înotătorii moldoveni n-au reușit să se califice în semifinalele Campionatului Mondial de natație, care se desfășoară la Budapesta.

24 Iul 2017
by  - 
Publicat în Sport

Milsami Orhei a obținut a doua victorie consecutivă în Divizia Națională. Echipa antrenată de Veaceslav Rusnac a învins-o pe teren propriu pe Dacia Chișinău, cu 2-1, transmite IPN.

21 Iul 2017
by  - 
Publicat în Sport

Fotbalistul naționalei din Burkina Faso, Benjamin Balima, a revenit la Sheriff. Mijlocașul de 32 de ani este unul dintre cei mai titrați jucători din istoria echipei tiraspolene, transmite IPN.

19 Iul 2017
by  - 
Publicat în Sport

 

 

Moldova are șanse mari să găzduiască Campionatul European Under 20 de lupte libere, greco-romane și feminine în 2019. La Chișinău cu o vizită de lucru a sosit președintele Federației Europene de Lupte, Tzeno Tzenov, transmite IPN.

 

„Șansele sunt importante în condițiile în care luptătorii moldoveni au rezultate bune pe arena internațională. Eu și colegii mei vom încerca să-i oferim această șansă Moldovei de a găzdui un Campionat European”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă președintele FEL, Tzeno Tzenov.

 

„Mă bucur foarte mult că avem susținere de la domnul Tzeno Tzenov și sper să organizăm această competiție și să avem evoluții cât mai bune”, a spus președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Nicolae Juravschi.

 

„Vrem să aducem Campionatul European la lupte libere, greco-romane și feminine în 2019 și o să ne străduim să realizăm acest lucru”, a afirmat președintele Federației Moldovenești de Lupte, Victor Peicov.

 

Decizia va fi luată în luna septembrie, contracandidata Moldovei fiind Spania. În 2019, Moldova va organiza și Campionatul European de haltere printre tineret.

19 Iul 2017
by  - 
Publicat în Sport

Tenismenul moldovean Radu Albot a coborât 30 de poziții în clasamentul mondial și se află pe locul 138. Cea mai bună clasare a fost în aprilie anul curent, când Albot ocupa poziția 81, transmite IPN.

19 Iul 2017
by  - 
Publicat în Sport

Selecționata de baschet Under 20 a Moldovei a suferit a patra înfrângere consecutivă la Campionatul European, Divizia B, care se desfășoară la Oradea (România), transmite IPN.

18 Iul 2017
by  - 
Publicat în Sport

Republica Moldova a cucerit cinci medalii la Campionatul balcanic de atletism, care s-a desfășurat în Serbia. În clasamentul pe medalii, Moldova s-a clasat pe locul 8 din 16 țări participante, transmite IPN.

18 Iul 2017
by  - 
Publicat în Sport

Polina Gurenco a devenit campioană mondială printre tineret la karate. Discipola antrenorului Denis Morozov a obținut șase victorii clare la competiția din Croația, transmite IPN.

17 Iul 2017
by  - 
Publicat în Sport

Atletul Andrian Mardare a cucerit o nouă medalie în cariera sa la proba aruncarea suliței. Discipolul antrenorului Valeriu Lungu a câștigat bronzul la Campionatul European Under 23 din orașul polonez Bydgoszcz, transmite IPN.

17 Iul 2017
by  - 
Publicat în Sport

Canotorul moldovean Oleg Tarnovschi și-a îmbunătățit rezultatul la proba canoe simplu 500 metri la Campionatele Europene. După ce anul trecut a cucerit bronzul la Moscova, Tarnovschi s-a clasat de această dată pe locul 2 la Europenele din Bulgaria, transmite IPN.

16 Iul 2017
by  - 
Publicat în Sport

Canotorul moldovean Oleg Tarnovschi va disputa duminică două finale la Campionatul European de la Plovdiv (Bulgaria), transmite IPN.

15 Iul 2017
Publicat în Sport

Jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, locul 15 WTA şi cap de serie 14, a câştigat, astăzi, pentru prima dată în carieră turneul de Grand Slam de la Wimbledon.

15 Iul 2017
Publicat în Sport

Roger Federer s-a calificat, pentru a treia oară în ultimii patru ani, în finala de la Wimbledon, după ce l-a învins în trei seturi, scor 7-6(4), 7-6(4), 6-4, pe Tomas Berdych (favorit numărul 11).

Pagina 1 din 75