Evenimentul zilei

Sam11172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Giani Kiriţă, fostul căpitan al lui Dinamo București, suspectat de trafic de droguri împreună cu un alt prieten

Giani Kiriţă, fostul căpitan al lui Dinamo București, suspectat de trafic de droguri împreună cu un alt prieten

24 Ianuarie 2017 - 

Se pare că fostul căpitan al lui Dinamo, Giani Kiriţă, ar fi  fost ridicat de polițiști, alături de un alt prieten al acestuia. Giani Kiriţă ar fi suspectat de trafic de droguri. Ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate ar fi  descins într-un apartament în care se aflau fostul fotbalist și Viorel Giurea.

Povestea datează de la sfârșitul anului trecut. După ce a fost filat o bună bucată de vreme, Giani Kirita și patronul unui cunoscut lanț de service-uri auto ar fi fost prinși în flagrant, având asupra lor o cantitate însemnată de cocaină, destinată consumului propriu.

Fostul căpitan al "câinilor" a reușit să-și pună în cap toată lumea mondenă a Bucureștiului, după ce a acceptat să colaboreze cu anchetatorii pentru a scăpa basma curată.
După ce au fost conduși la secție și anchetați, procurorii au luat în calcul reținerea lui Giani, moment în care acesta a acceptat să dea informații incendiare referitoare la mai multe persoane care ar furniza marfă albă.
Kirță a scăpat de arest și a început să colaboreze cu oamenii legii, primind conform unor surse din Ministerul de Interne, numele de cod Ion Popescu. Cu câteva săptămâni înainte de Anul Nou, încarcat de aparatura specifică de ascultare și interceptare, Giani ar fi chemat doi bărbați la o cafenea de pe Decebal, solicitându-le să-i facă rost de cocaină.
Cei doi bărbați, cunoscându-se de mult timp cu fostul fotbalist, au mers pe încredere, i-au adus marfa solicitată lui Giani, fiind prinși în flagrant de reprezentanții DIICOT.
Povestea de abia de aici devine interesantă, pentru că tinerii respectivi ar lucra în Ministerul de Interne. Unul dintre ei ar fi făcut parte din structura Jandarmeriei Române, în timp ce al doilea ar fi un fost înotător de performanță, maestru emerit al sportului, care a activat ca profesor de natație în cadrul clubului Dinamo. Mai mult, mama înotatorului ar fi un cadru important din MAI!
Cei doi au fost retinuți cu mandat pentru 29 de zile, dar au fost puși ulterior în arest la domiciliu.
Vestea s-a propagat din ce în ce mai mult în lumea mondenă, iar "amicii" fotbalistului au început treptat să se îndepărteze de acesta. În plus, mulți consideră că dinamovistul a apelat la o cacialma, iar în lipsa unor informatii concrete, i-a scos pe cei doi la înaintare, pentru a scăpa basma curată. Atât "jandarmul", cât și "maestrul emerit" nu ar fi avut de-a face în niciun caz cu traficul de droguri, având doar cunoștințe la nivel de consumatori, în pestrița viață de noapte a Bucureștiului.

Giani Kiriță a rupt tăcerea, după ce în presa mondenă
au apărut informații conform cărora a fost ridicat de mascați pentru trafic de droguri.

Fostul fotbalist de la Dinamo a declarat că totul este o minciună si s-a arătat pregătit să îi acționeze în instanță pe cei care au spus aceste lucruri despre el.
    „Hai să ne înțelegem, tot aud în stânga și în dreapta. Dacă Giani Kiriță era săltat de mascați nu știa toată lumea? Ce să afle? Te duci la poliție și întrebi: băiatul ăsta a făcut ceva sau n-a făcut? Nu există așa ceva. Tot ce se scrie e o minciună. Știu cine îmi vrea răul și să îmi păteze imaginea. O să ajung și la dânșii. Sunt mai multe elemente implicate. Nu e amenințare, Daomne ferește. Trebuie să stea liniștiți, imaginea mea… Eu am vorbit cu un avocat, mai departe o să îi dau în judecată mai mult ca sigur. Eu stau la curte, unde să mă ia din apartament? Nu există așa ceva, e o minciună.
    Eu am 2 copii frumoși, întotdeauna am iubit femeile. Să nu se mai dea cu tentă, nu suntem fraieri. Mascații mă găseau pe mine dezbrăcat cu ăla. Asta insinuează ei. Patronul de la cafeneaua asta o să fie tare fericit. Iarăși o minciună, eu acolo îmi beau cafeaua de ani buni. Nu am fost nicăieri. Să vină cu probe, cu orice. Să fie scris în termeni duri articolul. Eu am niște bănuieli, nu pot să le spun. Nu pot să vă divulg vouă acum despre ce e vorba. Am intervenit să clarific niște lucruri. Ce știu eu și ce bănuiesc eu, știut doar eu. Totul e o minciună. Rămâne de văzut. Am văzut reacția lui nea Marin îi mulțumesc din suflet. Oamenii care mă cunosc știu cine sunt și ce fac. Vreau să pun planul de atac cu avocatul meu. O să vedeți cine câștigă cum câștigă. O să iasă la iveală. Mi-a călcat imaginea în picioare”, a spus Giani Kiriță, în cadrul emisiunii Răi da’ buni!”

Reacția lui Kiriță vine după ce în presa tabloidă s-a scris că el a fost săltat de BCCO într-un dosar de trafic de droguri. Conform acelorași informații, el ar fi fost ridicat alături de Viorel Giurea.

Giani e bărbat divorțat din noiembrie 2007, când s-a separat de Daniela după șapte ani de căsnicie. În urma hotărârii instanței, fostul fotbalist a fost obligat să plăteasca 2.000 de euro pensie alimentară pentru cei doi copii, Roxana (18 ani, pasionată de modeling) ani și Marco (14 ani, fotbalist la Dinamo). Cei doi foști soți s-au judecat, Giani cerând diminuarea pensiei.

SURSA: wawbizz.ro și libertatea.ro

Lasă un comentariu