Evenimentul zilei

Lun12102018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Roma a umilit campioana Angliei, PSG a făcut instrucție cu Anderlecht, Barcelona, neputincioasă la Pireu

Roma a umilit campioana Angliei, PSG a făcut instrucție cu Anderlecht, Barcelona, neputincioasă la Pireu

01 Noiembrie 2017 - 

Roma a învins Chelsea ca la „masa verde”, 3-0 (deși putea să fie și 4-0 sau chiar mai mult), şi a trecut pe primul loc în Grupa C din UEFA Champions League. 

PSG a bătut-o pe Anderlecht cu 5-0. Neymar a înscris, în această seară, în confruntarea cu Anderlecht de pe teren propriu, în al patrulea meci la rând din Champions League. Brazilianul a ajuns la al 25-lea gol în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume, în doar 44 de prezenţe. Atacantul a înscris în minutul 45+4 contra echipei lui Stanciu şi Chipciu, devenind al treilea brazilian ca număr de goluri marcate în competiţie. El este în acest moment devansat doar de Kaka (30) şi Rivaldo (27), scrie digisport.ro

După trei victorii consecutive, Barcelona a făcut primul pas greşit în grupa D a Ligii Campionilor, 0-0 pe terenul lui Olympiacos.

O surpriză mare a fost marți în Champions League: Atletico Madrid nu a putut trece de azerii de la Qarabag pe teren propriu. 

Rezultatele meciurilor de marți.

FC Basel - CSKA Moscova 1-2 

Manchester Utd - Benfica 2-0 

PSG - Anderlecht 5-0

Celtic - Bayern München 1-2 

Atletico Madrid - Qarabag 1-1

AS Roma - Chelsea 3-0

Sporting Lisabona - Juventus 1-1 

Olympiakos - Barcelona 0-0

 

Lasă un comentariu