Evenimentul zilei

Lun10222018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Lionel Messi NU VA JUCA în amicalul cu Nigeria

Lionel Messi NU VA JUCA în amicalul cu Nigeria

14 Noiembrie 2017 - 

Echipa de fotbal a Argentinei, care va juca marți la Krasnodar un amical cu Nigeria, se va prezenta cu o față destul de diferită față de cea victorioasă sâmbătă în fața Rusiei (1-0), cu o absență notabilă, cea a lui Lionel Messi, care s-a întors la Barcelona pentru a se recupera.

 

Argentinienii s-au antrenat luni seară la Moscova înainte de a pleca spre Krasnodar, la 1.300 km sud de capitala Rusiei, unde vor înfrunta echipa Nigeriei, și ea calificată pentru Cupa Mondială.

Fiecare meci amical este prețios pentru selecționerul Jorge Sampaoli, care va încerca victoria și marți seară. După aceste două meciuri de pregătire cu Rusia și Nigeria, argentinienii vor mai disputa alte două amicale înainte de debutul Mondialului, în luna martie, împotriva Italiei și Marocului.

Echipa Albiceleste va evolua marți fără conducătorul său de joc Lionel Messi, întors în Catalania pentru a-și mai trage sufletul.

''Sunt multe meciuri în fiecare sezon, între La Liga, Cupa Regelui, Liga Campionilor, echipa națională... Sampaoli a decis deci să mă menajeze puțin și să nu mă pună să joc în al doilea meci'', a explicat Messi la canalul argentinian TyC Sports.

Paulo Dybala (Juventus Torino) va avea dificila sarcină de a-l înlocui pe Messi împotriva Nigeriei, iar Cristian Pavon (Boca Junior) pare că și-a câștigat și el locul în această echipă remaniată înlocuindu-l pe Eduardo Salvio (Benfica).

De asemenea, Sampaoli îl va testa în poartă pe Agustin Marchesin (America/Mexic) în locul obișnuitului titular Sergio Romero (Manchester United).

Selecționerul ar putea de asemenea să efectueze schimbări și în atac, unde ezită să-l lase să intre pe Angel Di Maria (Paris Saint-Germain) sau să-l folosească pe Alejandro Gomez (Atalanta).

Sergio Aguero, marcatorul golului, sâmbătă, la Moscova, va fi în schimb titularizat.

Selecționata nigeriană, una din cele cinci echipe africane calificate la Mondialul din Rusia, a luat la rândul său avionul spre Krasnodar duminică, de la Constantine, unde a fost ținută în șah de Algeria (1-1).

Întâlnirea dintre Argentina și Nigeria se va juca marți (16,00 GMT) pe stadionul unde evoluează de obicei FC Krasnodar.

Lasă un comentariu