Evenimentul zilei

Joi10182018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Italia, cvadruplă campioană mondială, a ratat turneul din 2018 din Rusia

Italia, cvadruplă campioană mondială, a ratat turneul din 2018 din Rusia

14 Noiembrie 2017 - 

Italia a ratat prezența la Campionatul Mondial. Ultima dată când s-a întâmplat asta a fost în 1958. Suedia a câștigat prima manșă a barajului, scor 1-0, iar returul de la Milano s-a încheiat cu scorul de 0-0.

La finalul partidei, Buffon și-a anunțat retragerea de la echipa națională și a plâns sincer, ca un copil.

„A fost ultimul meu meci pentru națională. Sunt dezamăgit, însă nu pentru mine, ci pentru acest grup. Pentru că am ratat un obiectiv care, la nivel social, era important. Aceasta este singura mea dezamăgire și nu faptul că îmi închei cariera la națională. Timpul trece pentru toți, este un tiran, și așa este corect să fie”, a declarat Buffon după meciul cu Suedia.

Legendarul portar al Italiei, ajuns acum la 39 de ani, a debutat la națională în urmă cu 20 de ani. Tot într-un meci de baraj.

Buffon nu este singurul care pune punct după ratarea calificării. De Rossi și Barzagli au anunțat și ei că se retrag la echipa națională, scrie sport.ro.

După acest fiasco suferit de italieni, după drama trăită de olandezi, parcă nu mai doare atât de tare eșecul naționalei României, fiindcă, vezi bine, se întâmplă și pe la case mai mari… 

 

 

 

Lasă un comentariu