Evenimentul zilei

Lun07062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Oficialii FIA și organizatorii circuitului Formula 1 vor discuta despre asigurarea securității participanților la competiții

Oficialii FIA și organizatorii circuitului Formula 1 vor discuta despre asigurarea securității participanților la competiții

16 Noiembrie 2017 - 

Organizatorii circuitului de Formula 1 și oficiali ai Federației Internaționale de Automobilism (FIA) vor discuta despre asigurarea securității pentru participanții la competiții, după tâlhăriile cărora le-au căzut victime membri ai staff-urilor Mercedes și Pirelli, la Interlagos (Brazilia), weekendul trecut.

Echipa Mercedes a lui Lewis Hamilton a fost implicată într-un incident, fiind atacată de hoți înarmați cu pistoale, când se deplasa în afara circuitului, oamenii fiind deposedați de bunurile personale și de pașapoarte. Aceeași problemă au avut-o și cei de la Pirelli.

FIA a solicitat proprietarului circuitului de F1 să pregătească un raport detaliat pe care să-l prezinte Consiliului FIA care se va reuni pe 6 decembrie.

''Consiliul va discuta care vor fi cele mai bune căi pentru a asigura securitatea la toate evenimentele de Grand Prix iar concluziile vor fi împărtășite cu alți organizatori de concursuri moto care se află sub egida FIA pentru un impact cât mai mare asupra tuturor evenimentelor sportive'', se arată într-un comunicat al Federației.

 

Lasă un comentariu