Evenimentul zilei

Lun12172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Imagini incredibile în Turcia! După meciul de fotbal, box: Marius Șumudică, cu nasul spart! Săpunaru și antrenorul implicați într-o bătaie generală

Imagini incredibile în Turcia! După meciul de fotbal, box: Marius Șumudică, cu nasul spart! Săpunaru și antrenorul implicați într-o bătaie generală

05 Decembrie 2017 - 

Marius Şumudică, antrenorul lui Kayserispor, şi discipolul său, Cristian Săpunaru, au fost implicaţi într-un scandal monstru la finalul partidei cu Alanyaspor, câştigată cu scorul de 2-1.

Preşedintele lui Kayserispor, Erol Bedir, a confirmat evenimentele: „Antrenorul cu portarii de la Alanyaspor ne-a atacat după finalul partidei. Translatorul nostru a fost dus la spital. M-am întors din drum şi am rămas în vestiar. Am constatat că lui Şumudică îi curgea sânge din nas. Nu am văzut tot incidentul, dar din ce am auzit, portarul l-a lovit pe translatorul nostru cu piciorul în piept. A fost un adevărat haos. Nu mai găseam pe nimeni. Nu vreau să mai vorbesc la cald. Nu ştiu exact de la ce a pornit şi mai multe detalii". 

„Eu nu voiam să vorbesc despre asta, dar dacă mă întrebaţi, vă spun că antrenorul lor a venit spre mine. Eu eram cu echipa, aşteptam să plecăm şi a venit la mine şi m-a lovit aici” (n.r. – sub ochi, lângă nas). Nu am venit în Turcia să fac box, nu am braţe puternice. Nu vreau să mă cert cu nimeni, dar am minte, aici sunt puternic (aratând spre cap)” , a spus Marius Șumudică.

Fanii turci nu numai că nu au condamnat bătaia generală iscată, ci au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a-și manifesta extazul față de comportamentul lui Șumudică! „E cel mai tare antrenor, cel mai șmecher! Nu doar că are rezultate, are o atitudine extraordinară”, scria un fan al lui Șumudică, relatează gsp.ro.

 

 

Lasă un comentariu