Evenimentul zilei

Vi11162018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Chinezii vor „să strice” piața transferurilor. Ofertă de nerefuzat pentru Ronaldo: salariu dublu decât al lui Messi

Chinezii vor „să strice” piața transferurilor. Ofertă de nerefuzat pentru Ronaldo: salariu dublu decât al lui Messi

05 Decembrie 2017 - 

Chiar dacă nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei, Cristiano Ronaldo are o ofertă „galactică” pentru a o părăsi pe Real Madrid. Un club din China i-a pus pe masă un salariu net anual de 100 de milioane de euro. Conform noului angajament semnat cu Barcelona, marele rival al lui CR7, Leo Messi, câştigă 48,5 milioane de euro pe an, adică mai puţin de jumătate din cât ar urma să încaseze portughezul în Asia.

„Cristiano Ronaldo are oferte din toate părțile lumii. Are chiar acum o ofertă de 100 de milioane pe an”, a dezvăluit cunoscutul jurnalist spaniol Eduardo Inda, în cadrul emisiunii El Chiringuito.

La sfârșitul lunii noiembrie, presa spaniolă a susținut că starul de 32 de ani i-a transmis lui Mendes să testeze piața transferurilor, ținând cont că discuțiile cu Florentino Perez despre un eventual contract nou au intrat în impas. Madrilenii nu vor să îi mărească salariul lui Ronaldo, ținând cont că acesta nu a avut randamentul din ultimii ani.

„I-a spus Realului și lui Florentino Perez că vrea să plece. Este din nou supărat”, a spus specialistul în fotbalul spaniol, Balague, tot în noiembrie, care a avansat și cele mai marcante nume aflate pe lista Realului pentru înlocuirea omului care în ultimii șase ani a doborât unul după altul recordurile clubului.

Antoine Griezmann, Eden Hazard, Harry Kane și Robert Lewandowski au fost numele menționate, însă modificările pot să apară cel mai devreme în perioada de transferuri din iarnă, astfel că, în acest moment, Zidane și Ronaldo trebuie să găsească o soluție pentru a ieși din impas, digisport.ro.

 

 

Lasă un comentariu