Evenimentul zilei

Mie10242018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport România, victorie superbă cu Spania! Calificată în optimile Campionatului Mondial cu două meciuri înainte de finalul grupelor

România, victorie superbă cu Spania! Calificată în optimile Campionatului Mondial cu două meciuri înainte de finalul grupelor

06 Decembrie 2017 - 

Naționala României a câștigat în fața Spaniei cu scorul de 19-17, la capătul unui meci pe muchie de cuțit în etapa a 3-a a Grupei A de la Campionatul Mondial de handbal feminin, găzduit de Germania. Victoria echivalează cu o calificare în optimile de finală, cu două partide înainte de încheierea fazei grupelor. Tricolorele mai au de jucat cu Angola (joi, 7 decembrie) și cu Franța (vineri, 8 decembrie), notează digisport.ro.

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a meciului de marți, cu 8 goluri.

Înainte de acest meci, cu puternica selecționată a Spaniei, Cristina Neagu și-a arătat îngrijorarea legat de apărarea slabă a naționalei din meciurile anterioare, dar fetele au făcut față cu brio, dovedind că sunt în scensiune, de la un meci la altul.

În celelalte meciuri ale grupei, Slovenia a învins Angola cu 32-25, iar Franţa a surclasat Paraguayul cu 35-13.

În clasament, pe primul loc se află România, cu 6 puncte, urmată de Franţa, 4 puncte, Spania, 4 puncte, Slovenia, 4 puncte, Angola, 0 puncte, Paraguay, 0 puncte.

 

Lasă un comentariu