Evenimentul zilei

Ma01222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport O nouă victorie pentru Simona Halep. Sportiva a ajuns în finala turneului de la Shenzhen, după ce a învins-o pe Irina Begu

O nouă victorie pentru Simona Halep. Sportiva a ajuns în finala turneului de la Shenzhen, după ce a învins-o pe Irina Begu Recomandat

05 Ianuarie 2018 - 

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen. Romanca a defilat in prima semifinala a competitiei din China disputata impotriva Irinei Begu si s-a impus cu 6-1 in primul set dupa doar 39 de minute. In actul secund, Irina Begu a fost condusa cu 2-1, dar a reusit sa revina in meci si a condus cu 3-2.

Liderul mondial a reusit insa din nou sa treaca in avantaj si si-a adjudecat setul secund cu 6-4. In ultimul act din China, Simona o va infrunta pe invingatoarea meciului Maria Sharapova  - Katerina Siniakova.

Dupa acest succes, Halep a incasat un cec in valoare de 81 251 de dolari si 180 de puncte WTA. Este a 6-a victorie inregistrata de Simona in fata Irinei Begu in circuitul WTA, potrivit antena3.ro.

Lasă un comentariu