Evenimentul zilei

Vi12142018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Ultimele detalii despre starea de sănătate a Simonei Halep: "Trebuie să stau 3 zile cu un bandaj"

Ultimele detalii despre starea de sănătate a Simonei Halep: "Trebuie să stau 3 zile cu un bandaj"

07 Februarie 2018 - 

Simona Halep a ajuns ieri la Cluj-Napoca, pentru a le susţine pe fetele noastre în confruntarea din Fed Cup contra Canadei. Sportiva din Constanţa nu va evolua în meciurile care se vor disputa pe 10 şi 11 februarie, în direct la Digi Sport, nefiind refăcută după accidentarea de la Australian Open. Simona a fost supusă azi unui nou control medical, după care a susţinut o conferinţă de presă în care a oferit detalii de ultimă oră despre starea ei de sănătate. 

 

"Momentan, exisă posibilitatea să nu pot juca la Doha. Aș intra miercuri. Dacă piciorul va fi bine vineri, când scot bandajul, aș putea juca, dar în acest moment sunt șanse să nu joc. Piciorul meu încă nu e vindecat, după accidentarea din Australia. Ieri am făcut un tratament și trebuie să stau 3 zile cu un bandaj și apoi voi vedea dacă mă mai doare sau nu. Pe vineri sau sâmbătă o să știu mai multe.", a declarat Simona Halep. Turneul de la Doha este transmis în direct pe Digi Sport, în perioada 12-18 februarie, scrie digisport.ro.

În weekend, Simona Halep le va susţine la Cluj-Napoca pe fetele care ne vor reprezenta în duelul contra Canadei, din Fed Cup. Echipa României întâlneşte Canada în zilele de 10 şi 11 februarie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Meciurile vor fi transmise în direct pe Digi Sport.

Componentele echipei de Fed Cup a României, Sorana Cîrstea (38 WTA), Irina-Camelia Begu (37 WTA), Ana Bogdan (86 WTA) şi Raluca Olaru (45 WTA la dublu), şi căpitanul nejucător Florin Segărceanu au ajuns marţi la Cluj-Napoca.

România a învins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, în aprilie 2015, graţie acestei victorii promovând în Grupa Mondială. România mai are o victorie în faţa Canadei, în 1983, la Zurich, 3-0 în primul tur al Grupei Mondiale. 

Lasă un comentariu