Evenimentul zilei

Joi02212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Simona Halep a inaugurat colaborarea cu noul sponsor, jucând în echipamentul Nike

Simona Halep a inaugurat colaborarea cu noul sponsor, jucând în echipamentul Nike

10 Februarie 2018 - 

Prezentă la Cluj pentru a-şi încuraja colegele din echipa de Fed Cup, Simona Halep a păşit în Sala Polivalentă pentru un antrenament uşor, iar imaginile au devenit virale. Finalista de la Australian Open a intrat pe teren în echipamentul NIKE, noul sponsor tehnic al numărului 2.

 

Simona a dat lovitura de start a meciului câştigat de clujeni în FIBA Europe Cup, scor 77-71, iar camerele televiziunii Digisport, dar şi spectatorii aflaţi în tribunele sălii Horia Demian au surprins-o pe tenismenă cu logo-ul Nike pe spate. ProSport a scris încă din luna ianuarie că Halep s-a înţeles cu gigantul care le mai are sub contract pe legendele Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams sau Maria Şarapova. Cel mai probabil, constănţeanca va anunţa oficial în weekend intrarea în familia Nike.

Partida din Grupa Mondială II a Fed Cup, România - Canada, va fi deschisă de a doua rachetă a României. Sorana Cîrstea va juca pentru primul punct, împotriva  împotriva lui Carol Zhao, în timp ce Irina Begu, cea care în această săptămână se află cu o poziţie mai sus în clasamentul WTA decât Sorana, va juca al doilea meci împotriva Biancăi Andreescu, jucătoare canadiană de origine română.

Lasă un comentariu