Evenimentul zilei

Dum02172019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport A început spectacolul fotbalistic de primăvară: Seară excelentă pentru echipele engleze în UCL

A început spectacolul fotbalistic de primăvară: Seară excelentă pentru echipele engleze în UCL

14 Februarie 2018 - 

Meciul de la Torino a început cât se putea de bine pentru „Bătrâna Doamnă”, Gonzalo Higuain marcând un gol superb chiar în minutul doi în duelul cu Tottenham.

Italienii erau pe val, chit că aveau primit un singur gol în precedentele 16 partide în toate competiţiile. Încrederea italienilor a crescut când Higuain a înscris al doilea gol, cea mai rapidă "dublă" din istoria UCL, după mai puţin de 10 minute de joc. Higuain putea înscrie al treilea gol, însă a nimerit bara transversală din penalti.

Tottenham a egalat și a făcut un pas important în tentativa de a se califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. 

În celălalt meci al serii, Manchester City a măturat pe jos cu Basel, chiar în Elveția, câștigând cu 4-0. „Cetățenii” conduceau cu 3-0 după 23 de minute la Basel, prin golurile marcate de Ilkay Gundogan, Bernardo Silva şi Sergio Aguero, pentru ca în repriza a doua Gundogan să mai înscrie o dată şi să-l facă fericit pe marele Pep Guardiola, scrie digisport.ro.

Optimile de finală ale UCL continuă miercuri seară, când se va juca marele şoc al acestei faze, Real Madrid - Paris St. Germain şi FC Porto – Liverpool.

 

 

Lasă un comentariu