Evenimentul zilei

Sam03242018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport FIFA are deplină încredere în Rusia în privinţa securităţii la CM 2018

FIFA are deplină încredere în Rusia în privinţa securităţii la CM 2018

06 Martie 2018 - 

FIFA a anunţat că are deplină încredere în măsurile de securitate pe care Rusia le va implementa în timpul Cupei Mondiale de fotbal 2018 (14 iunie-15 iulie), după ce un ziar german a scris că turneul final este expus unui ameninţări teroriste fără precedent, relatează DPA.

''Standardele ridicate de securitate din Rusia au fost deja şi sunt constant adaptate la cerinţele specifice şi provocările unui asemenea eveniment major sportiv. Cupa Confederaţiilor de anul trecut, repetiţiile pentru Cupa Mondială au arătat că acest concept este eficient'', a precizat un purtător de cuvânt al forului, când au mai rămas 100 zile până la meciul de deschidere de la Moscova.

Ziarul Bild a relatat marţi că serviciul federal de poliţie penală (BKA) avertizează despre un risc ridicat al unui atac islamist la Cupa Mondială. BKA a evitat însă să facă comentarii pe tema acestui raport, scrie Agerpres.

Meciul de deschidere al turneului este programat pe 14 iunie pe arena moscovită Lujniki, între Rusia şi Arabia Saudită. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Lasă un comentariu