Evenimentul zilei

Sam03242018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Liga Campionilor: Tottenham – Juventus, agonie și extaz, Basel, victorie de palmares la Manchester

Liga Campionilor: Tottenham – Juventus, agonie și extaz, Basel, victorie de palmares la Manchester

08 Martie 2018 - 

Juventus și Manchester City sunt cele două formații care au obținut miercuri biletele pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Dacă în cazul formației lui Guardiola lucrurile erau clare încă după duelul din Elveția, câștigat de cetățeni cu 4-0, campioana Italiei a avut o misiune mult mai grea la Londra, cu Tottenham.

După 2-2 în tur și 1-0 la pauză pentru englezi, aroganța insularilor le-a cam jucat festa, ei fiind siguri de succes. O fi fost aici la mijloc și spiritul combativ al Bătrânei Doamne, care luptă întotdeauna până la ultimul minut. 

Juventus a întors rezultatul în partea secundă grație reușitelor semnate de argentinienii Higuain și Dybala, la o distanță de doar trei minute. S-a terminat 2-1 pentru Juventus, dar italienilor le-au tremurat genunchii până în ultimul minut, englezii având și o bară, Buffon plonjând fără să ajungă balonul, care a fost scos de pe linia porții de un coechipier al său. 

Același scor s-a înregistrat și la Manchester, acolo unde FC Basel a obținut doar o victorie de palmares în fața lui City. Până în acest moment, patru formații s-au calificat în sferturi: Real Madrid, Liverpool, Juventus și Manchester City.

Săptămâna viitoare sunt programate partidele retur din celelalte patru optimi de finală. Marți, AS Roma primește vizita lui Șahtior, în timp ce Sevilla joacă pe terenul lui Manchester United, miercuri Bayern merge la Istanbul pentru duelul cu Beșiktaș, iar Barcelona întâlnește pe Chelsea pe Camp Nou.

 

 

Lasă un comentariu