Evenimentul zilei

Lun01212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Simona Halep și Irina Begu, eliminate în primul tur al probei de dublu de la Indian Wells

Simona Halep și Irina Begu, eliminate în primul tur al probei de dublu de la Indian Wells

09 Martie 2018 - 

Simona Halep și Irina Beguau au pierdut după un meci spectaculos cu perechea formată din Nicole Melichar și Kveta Peschke, scor 3-6, 6-1, 3-10.

Româncele au început meciul destul de greoi, cu multe imprecizii la retur în principal din partea lui Begu și au pierdut primul set cu 6-3.

În setul secund, cele două au făcut însă o demonstrație de forță și au trimis meciul în Super Tie-Break fără nicio problema. În Super Tie-Break, Simona și Irina au început excelent, au condus cu 3-0, dar apoi s-au prăbușit inexplicabil și au pierdut 10 puncte la rând, fiind astfel eliminate!

În acest an, Simona și Irina au câștigat împreună proba de dublu de la Shenzhen. 

Begu și Halep părăsesc competiția de dublu, însă miza mare pentru ambele e tabloul de simplu. Irina s-a calificat deja în turul secund, în timp ce Halep a avut bye în prima rundă, fiind cap de serie numărul 1, scrie digisport.ro.

Irina Begu este prima jucătoare din România care a depăşit primul tur de la Indian Wells, după ce a învins-o cu 3-6, 6-4, 6-1 pe sârboaica Aleksandra Krunic. 

În primul meci al zilei de joi, Sorana Cîrstea a trecut neașteptat de ușor de Monica Niculescu, scor 6-2, 6-3. Pe SoranaA o așteaptă în turul secund un duel cu Venus Williams.

Marius Copil, numărul 81 mondial, a fost eliminat în manșa întâi la simplu masculin de la Indian Wells de către canadianul Peter Polansky. Acesta din urmă s-a impus la capătul unui meci de peste trei ore, scor 7-6(3), 6-7(5), 7-6(12).

 

 

Lasă un comentariu