Evenimentul zilei

Mie01232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Venus Williams și-a eliminat sora de la Indian Wells. Nu s-a supărat nimeni

Venus Williams și-a eliminat sora de la Indian Wells. Nu s-a supărat nimeni

13 Martie 2018 - 

Venus Williams și-a eliminat sora, pe Serena Williams, în turul trei al turneului WTA de la Indian Wells. 6-3, 6-4 a fost scorul în favoarea celei mai mari dintre surorile americane, care după meci a vorbit despre atuurile care i-au facilitat victoria de marți.

Venus (37 de ani) a dominat jocul și la final și-a exprimat convingerea în șansele surorii sale de a reveni în top și de a reuși să câștige trofeele pe care a anunțat că le va urmări, odată ce va reveni la forma care a consacrat-o.

„Nivelul Serenei este super ridicat și a fost foarte greu să închid meciul, pentru că întorcea fiecare minge. Cred că sunt doar norocoasă că am jucat mai multe meciuri în ultimul an. Chiar dacă nu am jucat atât de mult în 2018, meciurile de anul trecut contează. Sunt sigură că Serena va reveni rapid printre favorite și va câștiga turnee cât de curând”, a spus Venus Williams, la conferința de presă de după meciul cu Serena.

La duelul surorilor americane a asistat și actualul număr 1 WTA, Simona Halep, alături de antrenorul său, Darren Cahill. Românca a și postat chiar în timpul meciului o fotografie însoțită de un mesaj frumos pentru surorile Williams, scrie digisport.ro.

 

 

Lasă un comentariu