Evenimentul zilei

Vi04192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Ana Bogdan, în sferturi la Monterrey! Irina Begu, eliminată la Charleston

Ana Bogdan, în sferturi la Monterrey! Irina Begu, eliminată la Charleston

06 Aprilie 2018 - 

Ana Bogdan a avut nevoie de numai 7 minute pentru a se califica în sferturile de finală de la Monterrey. Românca a trecut de Sara Sorrribes Tormo, cu 6-2, 6-3. În faza sferturilor, Bogdan se va duela cu Danielle Collins, cea care a produs surpriza la Miami, unde a ajuns în semifinale. Începută în urmă cu o zi, partida s-a întrerupt la scorul de 6-2, 4-3 în favoarea româncei, care se afla şi la serviciu.. Românca a trecut de Sara Sorrribes Tormo, cu 6-2, 6-3.

 

În faza sferturilor, Bogdan se va duela cu Danielle Collins, cea care a produs surpriza la Miami, unde a ajuns în semifinale. Începută în urmă cu o zi, partida s-a întrerupt la scorul de 6-2, 4-3 în favoarea româncei, care se afla şi la serviciu. 

 

Daria Kasatkina a învins-o fără emoţii pe Irina Begu în sferturile de finală ale turneului WTA de la Charleston, scor 6-2, 6-1.

Kasatkina, cap de serie numărul 3 în Carolina de Sud, s-a impus într-o oră şi patru minute şi va juca în sferturile de finală cu a cincea favorită de la Charleston, germanca Julia Goerges.

Pentru participarea în optimile de finală, Begu (38 WTA), a 13-a favorită a competiţiei, va primi 9.568 de dolari şi 55 de puncte WTA, scrie digisport.ro.

 

 

 

Lasă un comentariu