Evenimentul zilei

Mie03202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport FIFA are reguli dure: Zlatan Ibrahimovic, interzis la Mondialul din Rusia! Vezi care e motivul

FIFA are reguli dure: Zlatan Ibrahimovic, interzis la Mondialul din Rusia! Vezi care e motivul

06 Aprilie 2018 - 

Zlatan Ibrahimovic, de-abia transferat la LA Galaxy, a devenit oficial coproprietarul și ambasadorul casei de pariuri Bethard, ceea ce contravine articolului 25 din Codul de Etică FIFA.

Retras de la națională în urmă cu doi ani, Ibrahimovici visează totuși să joace la Mondialul din Rusia, afirmând că "dacă vreau, voi fi acolo". Și debutul suedezului la Galaxy, în MLS, când a marcat de două ori, i-a făcut pe mulți oficiali ai federației de la Stockholm să spere într-o întoarcere fulminantă a marelui Zlatan.

Există însă o problemă. Foarte mare. Atacantul în vârstă de 36 de ani tocmai și-a oficializat contractul cu Bethard, o casă de pariuri scandinavă înregistrată în Malta. Este coproprietar și ambasador.

În perioada în care era la Man. United, a fost anchetat de forul englez pentru legătura cu Bethard. Și, sigur, n-ar putea juca la Mondial, chiar dacă ar vrea. FIFA i-ar bloca revenirea!

Potrivit articolului 25 din Codul de Etică al forului internațional, un jucător activ nu are voie să promoveze sau să devină asociat la o casă de pariuri: "E interzis să ia parte, direct sau indirect, la pariuri, jocuri de noroc, loterii sau evenimente similare conectate cu meciurile de fotbal. E interzis să dețină acțiuni, activ sau pasiv, în companii care participă la asemenea tranzacții", scrie gsp.ro.

 

 

 

 

Lasă un comentariu