Evenimentul zilei

Mie03272019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport VIDEO// Ronaldo i-a lăsat pe medici cu gura căscată! De necrezut: care e vârsta biologică a lui CR7

VIDEO// Ronaldo i-a lăsat pe medici cu gura căscată! De necrezut: care e vârsta biologică a lui CR7

07 Aprilie 2018 - 

La 33 de ani, Cristiano Ronaldo reuşeşte, în continuare, să surprindă lumea fotbalului mondial. Cu un fizic de invidiat, superstarul portughez se menţine la un nivel incredibil, iar jurnaliştii spanioli au descoperit că vârsta biologică a superstarului portughez este de doar 23 de ani!

 

Media

Odată cu înaintarea în vârstă, majoritatea specialiştilor din fotbalul mondial aştepta o scădere a ritmului din partea lui Cristiano Ronaldo, dar lucrurile stau exact invers. Înalt, rapid, CR7 e greu de deposedat în duelurile unu la unu, are o detentă mult peste medie şi rare sunt meciurile pe care nu le termină în teren, iar explicaţia stă, evident, în pregătirea fizică. Ştiut faptul că Ronaldo e obsedat de aspectul fizic, jurnaliştii din Spania au căutat date în istoricul lui medical, iar surpriza nu a fost deloc mică.

Jurnalista Arancha Rodriguez a fost ceea care a făcut cercetări şi a pus mâna pe istoricul medical din ultimii ani al superstarului lui Real Madrid. Ce a descoperit? Procentul de grăsime din corpul lui Ronaldo e de doar 7% (10-11% e media unui jucător profesionist de fotbal), iar masa musculară e prezentă în proporţie de 50% (46% reprezintă procentul unui fotbalist profesionist). Puse cap la cap, datele conduc spre concluzia că vârsta biologică a atacantului de pe Bernabeu este de...23 de ani! 

Lasă un comentariu