Evenimentul zilei

Lun05272019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Gata cu speculațiile: Ronaldo rămâne la Real și va semna după Mondial! Vezi ce salariu enorm va avea

Gata cu speculațiile: Ronaldo rămâne la Real și va semna după Mondial! Vezi ce salariu enorm va avea

11 Iunie 2018 - 

Cristiano Ronaldo a băgat spaima în rândul fanilor lui Real, după ce a anunţat că „a fost frumos la Madrid” imediat după câştigarea Ligii Campionilor, iar zvonurile îl dădeau ca şi plecat de pe Bernabeu. Numai că Florentino Perez şi-a dat seama că echipa are în continuare nevoie de CR7 şi i-a făcut o ofertă senzaţională.

Ziariştii din Spania au aflat că Florentino Perez i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Cristiano Ronaldo, iar portughezul a anunţat că va semna contractul imediat după Campionatul Mondial.

Ronaldo urmează să aibă un salariu garantat de 25 de milioane de euro pe sezon, iar bonusurile l-ar putea duce la un câştig anual de 33 de milioane de euro.

Cele opt milioane de euro din bonusuri vor fi împărţite în felul următor: două milioane de euro pentru o nouă Ligă a Campionilor, două milioane de euro pentru titlu în La Liga, un milion de euro pentru Cupa Spaniei, încă un milion de euro pentru FIFA Best, alt milion de euro pentru Balonul de Aur, 500 de mii de euro pentru a fi golgheter în Spania şi alte 500 de mii de euro pentru un număr fix de apariţii, scrie telekomsport.ro.

 

 

Lasă un comentariu