Evenimentul zilei

Ma03192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Boxerul american Deontay Wilder a ajuns la un acord cu englezul Anthony Joshua

Boxerul american Deontay Wilder a ajuns la un acord cu englezul Anthony Joshua

12 Iunie 2018 - 

Boxerul american Deontay Wilder a ajuns la un acord cu englezul Anthony Joshua în vederea organizării unui meci, în Marea Britanie, pentru unificarea titlului de campion mondial la categoria grea, a anunţat unul dintre reprezentaţii pugilistului din Statele Unite, informează agenţia Reuters.

Joshua (21 de victorii, 0 înfrângeri) este deţinătorul centurilor cu diamante ale versiunilor IBF, WBA, WBO şi IBF, în timp ce Wilder (40 de victorii, 0 înfrângeri) este campionul lumii în versiunea WBC.
"Am fost de acord cu termenii pe care Eddie ni i-a oferit pentru o luptă în Marea Britanie. Deontay a acceptat condiţiile sale pentru o luptă în UK", a spus Finkel.
"Oferta de 50 milioane de dolari pentru el, de a lupta împotriva mea în Statele Unite, este încă valabilă. Astăzi, chiar am acceptat oferta lor de lupta cu Joshua în Marea Britanie. Dacă ei preferă să lupte în Marea Britanie, mingea este în terenul lor", a precizat Wilder.
Titlul mondial WBC este singurul care i-a mai rămas lui Joshua de câştigat, după ce şi-a trecut în palmares centura de campion WBO, în luna martie, cu o victorie la puncte, în unanimitate, obţinută în faţa neozeelandezului Joseph Parker, neînvins până în acel moment.

Lasă un comentariu