Evenimentul zilei

Vi05242019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport A fost suspendată pentru dopaj, iar acum și-a anunțat retragerea. Finalista Roland Garros, declarație cutremurătoare: "Nu mai am puterea să revin!"

A fost suspendată pentru dopaj, iar acum și-a anunțat retragerea. Finalista Roland Garros, declarație cutremurătoare: "Nu mai am puterea să revin!"

12 Iunie 2018 - 

Sara Errani, finalista la Roland Garros in 2012, a afirmat ca nu stie daca va mai avea forta sa revina in circuitul profesionist, dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne i-a prelungit de la 2 la 10 luni suspendarea pentru incalcarea regulamentului antidoping.

"Nu am utilizat niciodata substante dopante, mi-a fost recunoscuta involuntaritatea. Dar timp de sapte luni am asteptat o sentinta amanata de opt ori! Este o nedreptate profunda si vreau sa strig cat mai tare, pentru ca stiu ca nu am nimic sa-mi reprosez. Nu stiu daca voi mai avea forta si vointa sa joc din nou tenis dupa toate acestea", a precizat Errani intr-un comunicat.

Potrivit sport.ro, in august 2017, o instanta independenta a Federatiei internationale de tenis (ITF) a suspendat-o pe Errani pentru doua luni, din cauza unui control pozitiv inopinat la substanta letrozol, din familia de hormoni si modulatori metabolitici, efectuat pe 16 februarie 2017.

Lasă un comentariu