Evenimentul zilei

Joi02212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Campionatul Mondial 2018. Regele Belgiei și președintele Franței vor asista la semifinala de la Sankt Petersburg

Campionatul Mondial 2018. Regele Belgiei și președintele Franței vor asista la semifinala de la Sankt Petersburg

09 Iulie 2018 - 

Regele Belgiei, Philippe, se va deplasa în Rusia, alături de regina Mathilde, pentru a asista la prima semifinală a Cupei Mondiale de fotbal 2018, între selecţionata ţării sale şi cea a Franţei, programată marţi la Sankt Petersburg, informează cotidianul belgian Le Soir.

Regele Philippe a asistat deja la victoria naţionalei Belgiei în faţa Tunisiei (5-2), pe 23 iunie la Moscova. Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, va fi prezent la rândul său în tribuna oficială a stadionului din Sankt Petersburg pentru a-i susţine pe "Les Bleus" în duelul cu vecinii belgieni.

În schimb, prim ministrul belgian Charles Michel, a cărui agendă este foarte încărcată săptămâna aceasta, nu se va deplasa în Rusia, urmând să privească meciul alături de alţi suporteri, în faţa unui ecran uriaş, la Braine-le-Comite, comuna căpitanului naţionalei Belgiei, Eden Hazard, la invitaţia primarului local, adaugă Le Soir, citându-l pe purtătorul de cuvânt al premierului, potrivit Agerpres.

Lasă un comentariu