Evenimentul zilei

Ma03192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Turneul de la Wimbledon - Juan Del Potro, fericit că a jucat la acest nivel contra numărului 1 mondial

Turneul de la Wimbledon - Juan Del Potro, fericit că a jucat la acest nivel contra numărului 1 mondial

12 Iulie 2018 - 

Argentinianul Juan Martin Del Potro, învins de tenismanul spaniol Rafael Nadal, 7-5, 6-7, 4-6, 6-4, 6-4, în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, a apreciat acest meci şi a precizat că este fericit că a jucat la acest nivel contra numărului unu mondial.

"După aproape cinci ore de joc şi după ce am jucat la acest nivel contra numărului unu mondial, sunt trist că am pierdut. Rafa a meritat victoria. Am apreciat enorm meciul, publicul a fost incredibil, mai ales la final. Am alergat mult cu Rafa şi am jucat puncte fantastice. În ciuda decepţiei, rămâne un turneu bun pentru mine. Este pozitiv pentru restul carierei mele. Meciul s-a jucat pe trei sau patru puncte la final. Rafa este un luptător, cu un joc fantastic. Sunt bucuros că am evoluat la acest nivel contra numărului unu mondial", a afirmat Del Potro.
Nadal îl va înfrunta vineri, în semifinale, pe vechiul său rival Novak Djokovic, sârbul având un uşor avantaj în duelurile directe cu ibericul (26 la 25).

Lasă un comentariu