Evenimentul zilei

Lun02182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Jucătoarea română de tenis Simona Halep o va înfrunta pe Sloane Stephens în finala turneului WTA de la Montreal

Jucătoarea română de tenis Simona Halep o va înfrunta pe Sloane Stephens în finala turneului WTA de la Montreal

12 August 2018 - 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, o va înfrunta pe americanca Sloane Stephens în finala turneului WTA de la Montreal (Canada), dotat cu premii totale în valoare de 2,82 milioane dolari.

Sâmbătă, în cea de-a doua semifinală a competiţiei, Sloane Stephens (25 ani, locul 3 WTA) a învins-o în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, pe ucraineanca Elina Svitolina, câştigătoarea ediţiei trecute a competiţiei de la Montreal.
În primul duel din penultimul act, Simona Halep a dispus cu 6-4, 6-1 de australianca Ashleigh Barty.
Duminică, Sloane Stephens va încerca să îşi ia revanşa în faţa Simonei Halep, care a învins-o pe americancă în luna iunie, în finala turneului de Mare Şlem de la Roland Garros (3-6, 6-4, 6-1).
Halep (26 ani) va disputa cu această ocazie a treia sa finală la turneul de la Montreal, pe care l-a câştigat în 2016, în timp ce Stephens, campioana ediţiei trecute a US Open, va încerca să cucerească duminică primul său titlu la competiţia canadiană.

Lasă un comentariu