Evenimentul zilei

Vi12062019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Simona Halep - Kiki Bertens 6-2, 6-7, 2-6. SET și MECI KIKI BERTENS!

Simona Halep - Kiki Bertens 6-2, 6-7, 2-6. SET și MECI KIKI BERTENS!

20 August 2018 - 

Kiki Bertens o învinge pe Simona Halep, în finala de la Cincinnati, scor 2-6, 7-6/6, 6-2, la capătul unei partide în care eleva lui Darren Cahill a deţinut controlul în prima parte şi a avut minge de meci. Constănţeanca pierde astfel pentru a treia oară în Ohio.

Olandeza a câştigat treptat încredere, şi-a ridicat nivelul jocului după tiebreakul adjudecat la mare luptă şi a defilat în decisiv. Graţie unui serviciu bine plasat în careul Simonei, dar şi a unui joc agresiv de pe fund, cu dese urcări la fileu, Bertens a reuşit să şicaneze pe Halep, care nu a mai găsit doza de luciditate în momentele tensionate. Urmele de iritare au ieşit în evidenţă la cele două dialoguri cu Darren Cahill, antrenorul aflându-se în postura de a pistona ideea de "răbdare".
Epuizată din punct de vedere fizic după titlul de la Montreal şi maratonul din Ohio, Simona are în faţă, de mâine, un nou turneu de uzură, cel de la New Haven. În perspectiva US Open, Simona e nevoită să-şi dozeze resursele dacă nu va spune pas turneului de la New Haven.

Lasă un comentariu