Evenimentul zilei

Mie05222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Alexandru Spiridon: „Greșelile pe care le-au comis fotbaliștii noștri sunt de neiertat”

Alexandru Spiridon: „Greșelile pe care le-au comis fotbaliștii noștri sunt de neiertat”

10 Septembrie 2018 - 

Selecționerul echipei de fotbal a Moldovei, Alexandru Spiridon, și-a făcut autocritica în urma înfrângerii zdrobitoare în meciul din Luxemburg (4-0 în favoarea echipei gazde). Totodată, tehnicianul a declarat că „greșelile pe care le-au comis fotbaliștii noștri sunt de neiertat”.

„Nu am reușit să-i organizez pe fotbaliștii, nu am reușit să-i motivez pentru acest meci. (…) Am jucat bine în prima repriză, însă apoi Luxemburg a deschis scorul în urma unui corner. Cea de-a doua repriză a fost o catastrofă. Greșelile pe care le-au făcut fotbaliștii noștri sunt de neiertat pentru jucătorii care evoluează în Liga Națiunilor”, a declarat Alexandru Spiridon, citat de Moldfootball.com. 

Antrenorul a mai declarat că nu are de gând să ia „decizii pripite” și că urmează să analizeze prestația jucătorilor. 

Selecționata de fotbal a Moldovei a debutat cu o înfrângere într-o nouă competiție UEFA - Liga Națiunilor. Elevii lui Alexandru Spiridon au pierdut în deplasare în fața Luxemburgului, scor 4-0.

Tricolorii vor juca următorul său meci în Liga Națiunilor pe Stadionul Zimbru din Chișinău, unde o vor înfrunta pe echipa din Belarus, care a câștigat ieri meciul său cu San-Marino, scor 5-0. Partida dintre Moldova și Belarus va avea loc marți, 11 Septembrie 2018, cu începerea la ora 21:45.

Lasă un comentariu