Evenimentul zilei

Dum06162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Dorința i-a fost împlinită! Fotbalistul moldovean Virgiliu Postolachi, aflat în Franța, a devenit cetățean român / GALERIE FOTO

Dorința i-a fost împlinită! Fotbalistul moldovean Virgiliu Postolachi, aflat în Franța, a devenit cetățean român / GALERIE FOTO

26 Septembrie 2018 - 

„Virgiliu Postolachi, unul din cei mai promițători tineri fotbaliști ai campioanei Franței, Paris Saint-Germain, este de astăzi cetățean român. Ambasadorul Luca Niculescu i-a înmânat certificatul de cetățenie română în cadrul unei ceremonii emoționante”, scrie pe pagina oficiala Ambasada României în Franța.

 Anunțul a fost făcut de Ambasada României în Franța.

„Acum e oficial! Virgiliu Postolachi (18 de ani) a devenit cetăţean român cu acte în regulă. În cadrul unei ceremonii organizate la Ambasada României de la Paris, Potolachi a primit certificatul de cetăţean român de la ambasadorul României în Franţa, Luca Niculescu”, se spune într-un anunț al ambasadei.

Presa din România scrie că acum Postolachi este eligibil pentru echipele naţioanle ale României și susțin că acesta ar putea debuta sub tricolor în noiembrie, când naţionala U21 are programat un amical tare, cu Spania sau Franţa.

În vârstă de 18 ani, atacantul moldovean a refuzat să evolueze pentru Moldova şi Franţa, manifestându-şi intenţia pentru a juca în prima reprezentativă a ţării noastre.

Virgiliu Postolachi a fost luat de Thomas Tuchel în cantonamentul de vară al PSG-ului, din Singapore, când a şi marcat pentru echipa unde e coleg cu Cavani, Neymar şi Mbappe. Tânărul a înscris golul victoriei parizienilor într-un meci de pregătire disputat contra spaniolilor de la Atletico Madrid.

Lasă un comentariu