Evenimentul zilei

Dum06162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Criză totală la Real Madrid: Real a pierdut după 87 de ani pe terenul lui Alaves cu 1-0

Criză totală la Real Madrid: Real a pierdut după 87 de ani pe terenul lui Alaves cu 1-0

07 Octombrie 2018 - 

Toate privirile se îndreaptă către antrenorul Julen Lopetegui, iar unele voci susțin că soarta acestuia atârnă de un fir de ață. Sergio Ramos anunță că el și colegii lui sunt gata să lupte până la moarte, spunând că asta este în ADN-ul clubului și a avut un mesaj și pentru cei care o consideră moartă pe Real Madrid.

"Trebuie să întoarcem foaia, pentru că e un sezon lung și mai avem mult timp înainte pentru a repara situația. Ne lipsesc rezultatele, dar cei care spun că Real Madrid e moartă se înșală. Vom fi acolo sus și vom lupta până la moarte, pentru că acesta este ADN-ul nostru. Noi suntem primii afectați de această serie proastă, sper să schimbăm asta cât mai curând posibil. E nevoie de timp", a declarat Sergio Ramos, după meciul Alaves - Real 1-0.
"Madridul intră în vrie", a fost titlul din Marca pentru cronica meciului Alaves - Real Madrid 1-0. "Înfrângerea devastatoare, la ultima fază, pune în șah proiectul lui Lopetegui".
"Un Madrid în cădere liberă", a sunat titul din As, care a dat o importanță deosebită și accidentării lui Bale. "Penumbra din ultimii 20 de metri persistă. [...] De la black-out la dramă. La Madrid nu se întrevăd nici golurile, nici speranța".
Este pentru a treia oară în istoria de 116 ani a lui Real Madrid când echipa adună 4 meciuri la rând fără gol marcat, în toate competițiile, după "seriile negre" din 1982 și 1985.
"Accidentările sunt puncte negative pentru grup, pentru că în cele din urmă este vorba de jucători cheie", a mai spus Ramos despre absențele fundașilor laterali Carvajal și Marcelo, aflați la recuperare după leziuni suferite de curând. În plus, madrilenii l-au pierdut și pe Gareth Bale.
Ieșirea starului galez în minutul 80 a fost o lovitură în plus pentru Real, pe lângă înfrângerea din ultimul minut și a dezamăgirea că nu a marcat de 6 ore și 49 de minute. Înaintea acestui moment, Bale luase parte la cea mai tare fază a meciului: după un șut al său care nu a prins spațiul porții, un suporter aflat în peluză a "respins" mingea cu capul, spre amuzamentul celor din jurul său. Încă nu există detalii despre accidentarea galezului, însă este cert că a cerut schimbare imediat ce a simțit un disconfort, pentru a nu risca o agravare, dacă era vorba de o leziune.

Lasă un comentariu