Evenimentul zilei

Vi03222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Thomas Tuchel, antrenorul echipei Paris Saint-Germain, s-a arătat nemulţumit după egalul cu Napoli

Thomas Tuchel, antrenorul echipei Paris Saint-Germain, s-a arătat nemulţumit după egalul cu Napoli

07 Noiembrie 2018 - 

Thomas Tuchel, antrenorul echipei Paris Saint-Germain, s-a arătat nemulţumit de rezultatul de egalitate (1-1) obţinut de parizieni în meciul din deplasare cu Napoli, în etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor la fotbal.

"Este necesar ca la acest nivel, într-un meci foarte închis, cu două echipe foarte apropiate ca valoare, să ai noroc să câştigi. Este greu de acceptat rezultatul, dar trebuie să o facem şi să continuăm. Nu era posibil să câştigăm cu Napoli, grupa este foarte strânsă, este foarte dificil. Mai avem două meciuri şi putem să le câştigăm. Este sigur că dacă o facem, putem merge în optimile de finală. Este o provocare", a mai spus antrenorul parizienilor.
"Napoli a făcut multă presiune, a jucat cu multe riscuri ofensiv. Trebuie să acceptăm că ne-a fost greu să ne apărăm, ne-a lipsit curajul pentru a închide spaţiile. Am avut ocazii pe contraatac, dar din păcate ne-au lipsit multe lucruri. Apoi, am primit un penalty (dictat împotriva parizienilor, n. red.) dintr-o situaţie care nu era periculoasă. Am înţeles că în plus era şi ofsaid, iar la o situaţie cu Bernat unde era clar penalty nu s-a acordat", a precizat Tuchel.
PSG a marcat prima la Napoli, prin spaniolul Juan Bernat (45), dar Lorenzo Insigne (63 - penalty) a egalat. Şi partida tur s-a încheiat nedecis, 2-2, parizienii egalând în prelungiri.

Lasă un comentariu