Evenimentul zilei

Joi03212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport FC Barcelona s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor

FC Barcelona s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor

07 Noiembrie 2018 - 

FC Barcelona s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor. În meciul serii, catalanii au remizat pe terenul echipei Inter Milano, scor 1 la 1.
Meciul de pe stadionul Giuseppe Meazza a avut un final spectaculos. Malcom a inscris pentru Barcelona, in minutul 83 și se parea ca oaspetii vor pleca cu cele 3 puncte acasă, insă Icardi a egalat scorul repede. Remiza, după care Barcelona a ramas lidera grupei, cu 10 puncte, și s-a calificat in play-off.
Luciano SPALLETTI, ANTRENOR INTER MILANO: "Nu am fost conditionați de faptul ca ei sunt mai puternici si ca joacă mai bine fotbal. Noi am iesit și ne-am arătat jocul.”
MALCOM, ATACANT FC BARCELONA: „A fost foarte emoționant, pentru că, de mic, am visat să joc in Liga Campionilor cu Barca.”
În celălalt meci al grupei B, Tottenham a învins formatia olandeza PSV cu 2 la 1. Tot aseară, o mare surpriză s-a produs la Belgrad, acolo unde Steaua Roșie s-a impus in fața lui Liverpool cu 2 la 0. Intr-o alta partidă a grupei C, Napoli a remizat cu PSG, scor 1 la 1.

Lasă un comentariu