Evenimentul zilei

Sam05252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Efectivul echipei Bayern Munchen va fi redus la minimum la meciul cu Benfica Lisabona din Liga Campionilor

Efectivul echipei Bayern Munchen va fi redus la minimum la meciul cu Benfica Lisabona din Liga Campionilor

27 Noiembrie 2018 - 

Efectivul echipei Bayern Munchen va fi redus la minimum marţi, la meciul cu Benfica Lisabona din Liga Campionilor la fotbal, după anunţul forfait-ului lui Mats Hummels, victima unei gastroenterite, care se alătură altor cinci absenţi, informează AFP.

Bayern are nevoie de un singur punct pentru a se califica în optimile de finală, însă antrenorul Niko Kovac nu dispune decât de 13 jucători de câmp din lotul său profesionist, după forfait-urile lui Corentin Tolisso, Kingsley Coman, Thiago Alcantara şi James Rodriguez, indisponibili în urma unor accidentări grave, şi Serge Gnabry, cu probleme la aductori.
Situaţia lui Kovac este extrem de precară înaintea acestei partide, iar mai multe ziare germane fac speculaţii pe tema demiterii sale până la sfârşitul acestei săptămâni, în condiţiile în care Bayern a evoluat mult sub nivelul său obţinut în ultimele două luni.
Campioana Germaniei în ultimele şase sezoane, Bayern Munchen ocupă în prezent un modest loc 5 în Bundesliga, la nouă puncte de liderul Borussia Dortmund.

Lasă un comentariu