Evenimentul zilei

Dum06162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport FC Barcelona, învinsă de Levante în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Spaniei

FC Barcelona, învinsă de Levante în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Spaniei

11 Ianuarie 2019 - 

FC Barcelona a fost învinsă la limită în deplasare, cu 2-1, de formaţia Levante, într-o partidă din prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Spaniei la fotbal, disputată joi seara.

Levante a început în forţă jocul pe stadionul Ciutat de Valencia, deschizând rapid scorul prin Erick Cabaco, în minutul 4. Gazdele şi-au majorat avantajul după mai puţin de un sfert de oră, prin Borja Mayoral (min.18), având şi alte ocazii de a marca, pe parcursul jocului, pe care însă nu le-au fructificat, relatează Agerpres.

Barca, fără vedetele  Lionel Messi, Luis Suarez şi Gerard Pique, a reuşit să reducă din handicap în finalul meciului, în urma unui penalty obţinut de Denis Suarez şi transformat de brazilianul Coutinho (min. 85). Returul este programat săptămâna viitoare, pe Camp Nou.

Într-o altă partidă din această fază a competiţiei, FC Sevilla a învins în deplasare, cu 3-1, formaţia Athletic Bilbao, prin golurile înscrise de Nolito (6), Andre Silva (53) şi Wissam Ben Yedder (77). Pentru basci a marcat Mikel San Jose (49).

Lasă un comentariu