Evenimentul zilei

Joi07182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Finalul de vis s-a transformat într-un coşmar pentru Manchester City

Finalul de vis s-a transformat într-un coşmar pentru Manchester City

18 Aprilie 2019 - 

A fost un meci de poveste la Manchester. Gazdele au deschis scorul prin Sterling, dar Tottenham a marcat de două ori în trei minute prin sud-coreeanul Son.

Bernardo Silva a egalat imediat şi, pentru prima oară în istoria Ligii Campionilor, s-au marcat patru goluri în primele 11 minute. La pauză, trupa lui Guardiola a intrat în avantaj. Sterling a îndeplinit o simplă formalitate la centrarea lui De Bruyne.
În partea secundă, Aguero a făcut 4-2, scor la care City era calificată în careul de aşi.
Spaniolul Llorente a readus liniştea în tribune. Arbitrul Cakir a consultat imaginile video şi a validat reuşita atacantului lui Tottenham.
Golul anulat în prelungiri le-a făcut şi mai amară eliminarea "cetăţenilor". S-a terminat 4-3 pentru echipa lui Guardiola, dar Tottenham a profitat de victoria cu 1-0 din tur şi va juca împotriva lui Ajax în semifinale.
Liverpool a fost prea puternică pentru FC Porto şi în returul de pe Dragao şi se pregăteşte de o semifinală magică în Liga Campionilor, cu Barcelona.
În prima repriză a fost nevoie de VAR, care a confirmat golul lui Mane, din minutul 26.
"Regele" egiptean al lui Liverpool, Mohamed Salah, a dus scorul la 2-0 după un contraatac marcă înregistrată al "cormoranilor".
Eder Militao a redus din diferenţă, dar a fost un simplu foc de paie.
Mane a ratat o ocazie rarisimă, dar nimeni nu s-a supărat pe el. Firmino a marcat şi el, din centrarea magistrală a lui Henderson, în minutul 77.
Spectacolul a fost complet - pe final a dat gol şi Virgil van Dijk, pentru 4-1. La general a fost 6-1 pentru Liverpool.

Lasă un comentariu