Evenimentul zilei

Joi09192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Boxerul american Deontay Wilder campionul WBC la categoria grea l-a spulberat pe Dominic Breazeale în prima repriză

Boxerul american Deontay Wilder campionul WBC la categoria grea l-a spulberat pe Dominic Breazeale în prima repriză

19 Mai 2019 - 

Boxerul american Deontay Wilder şi-a apărat cu succes centura mondial WBC a categoriei grea, după ce l-a învins pe KO în prima repriză pe compatriotul său Dominic Breazeale, într-un meci disputat sâmbătă la New York.

 

După două minute şi 17 scunde, Wilder a expediat un jab de dreapta fulgerător în figura lui Breazeale, care a pus capăt luptei şi i-a adus a 41-a victorie din palmares, dintre care 40 înainte de limită.

Wilder, 33 ani, şi-a pus în joc pentru a noua oară titlul WBC cucerit în ianuarie 2015 şi a egalat recordul de apărări cu succes a centurii mondiale ale unor legende din categoria regină a boxului, precum Mohamed Ali, Mike Tyson şi Lennox Lewis.

Breazeale a eşuat în a doua sa tentativă de a câştiga un titlu mondial şi a încasat a doua înfrângere faţă de 20 de victorii.

Înainte de meci, Wilder a stârnit o polemică care i-a afectat imaginea, după ce a declarat că speră să-şi omoare adversarul cu care avea o dispută din 2017.

Americanul se poate concentra acum pe un al doilea meci cu britanicul Tyson Fury, cu care a terminat la egalitate într-un meci disputat în decembrie 2018 la Los Angeles. De asemenea, există negocieri şi cu britanicul Anthony Joshua, campionul mondial WBA şi IBF.

Lasă un comentariu