Evenimentul zilei

Ma07142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Euro 2020, preliminarii: Norvegia - România de la 21:45

Euro 2020, preliminarii: Norvegia - România de la 21:45

07 Iunie 2019 - 

Echipa Națională a României întâlnește, vineri, reprezentantiva Norvegiei, în a treia etapă a Grupei F din cadrul preliminariilor Campionatului European 2020.

Cu trei puncte adunate din primele două meciuri, România are nevoie de victorie la Oslo, pentru "tricolori" urmând meciul din Malta. Partida de pe stadionul Ullevaal va fi în direct pe ProTV și LiveText pe HotNews.ro de la ora 21:45.
Rezultatele înregistrate de cele două naționale în primele două etape:
Suedia vs România 2-1
România vs Insulele Feroe 4-1
 Spania vs Norvegia 2-1
Norvegia vs Suedia 3-3
Echipe probabile:
Norvegia: Grytebust - Elabdellaoui, Nordtveit, Ajer, Aleesami - Ødegaard, Selnæs, Henriksen, Berge - King, Elyounoussi. Selecționer: Lars Lagerback
România: Tătărușanu - Chipciu, Săpunaru, Grigore, Bancu - Marin, Stanciu - Deac, Keșeru, Grozav - Țucudean. Selecționer: Cosmin Contra
Ce spune selecționerul Cosmin Contra:
"În general, nu mă tem de nicio echipă sau de un anumit jucător. În fiecare echipă, sunt jucători care te pot pune în dificultate. În echipa Norvegiei, sunt jucători dezechilibranţi, precum Odegaard, King, Elyounoussi, Johnsen... Dar forţa Norvegiei stă în echipă. E o formaţie cu jucători tineri, care joacă foarte bine pe contraatac. Jocul Norvegiei s-a schimbat în bine de când a venit Lars Lagerbäck şi a adus un plus de experienţă, un plus în jocul echipei. Au câştigat şi grupa din Liga Naţiunilor. Norvegia şi Suedia au în general cam acelaşi stil de joc, sunt echipe trase la indigo, dar în echipa Norvegiei sunt jucători cu o viteză în plus pe faza la atac, mai ales extremele, plus King (n.r. Joshua King, de la Bournemuouth). Sper ca greşelile făcute în prima repriză a meciului cu Suedia să nu se mai repete. Ca nivel de atitudine şi implicare, nu am ce să le reproşez jucătorilor de când am venit aici", a declarat Cosmin Contra, în conferinţa de presă ţinută la Oslo, înaintea partidei cu Norvegia.
Norvegia vs România - 50 vs 25 în ierarhia FIFA
Arbitri: Sergei Karasev (centru), Anton Averianov şi Aleksei Lunev (asistenți), Vitali Meshkov (al patrulea oficial) - toți din Rusia.
 Se vor disputa vineri, 7 iunie, de la ora 21:45:
Insulele Feroe vs Spania
Norvegia România
Suedia vs Malta
Clasamentul Grupei F, după primele două etape:
1. Spania (4-1) 6 puncte
2. Suedia (5-4) 4
3. România (5-3) 3
4. Malta (2-3) 3
5. Norvegia (4-5) 1
6. Insulele Feroe (2-6) 0
La EURO 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară.

Lasă un comentariu