Evenimentul zilei

Mie12112019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Boxerul britanic Tyson Fury a avut nevoie de doar două reprize pentru a-l învinge pe germanul Tom Schwarz

Boxerul britanic Tyson Fury a avut nevoie de doar două reprize pentru a-l învinge pe germanul Tom Schwarz

16 Iunie 2019 - 

Boxerul britanic Tyson Fury, fost campion mondial WBA, WBO şi IBF la categoria grea, a avut nevoie de doar două reprize pentru a-l învinge pe germanul Tom Schwarz, sâmbătă la Las Vegas (Nevada), informează AFP.

Arbitrul a oprit meciul în repriza a doua, după ce Fury şi-a dominat adversarul de la un capăt la altul. Pugilistul de 30 de ani a obţinut a 28-a sa victorie, a 20-a înainte de limită, el având şi un meci încheiat la egalitate. Schwarz a suferit prima sa înfrângere după 24 de victorii consecutive (16 înainte de limită).
Britanicul, supranumit "regele ţiganilor", nu a mai urcat în ring din luna decembrie 2018, de la meciul nul cu americanul Deontay Wilder, campionul WBC al categoriei regină.
După această demonstraţie, Fury speră să accelereze negocierile pentru un al doilea meci foarte aşteptat împotriva lui Wilder.
De altfel, la finalul acestei victorii el l-a provocat din nou pe american: "Anul viitor, voi pleca să-l vânez pe Deontay Wilder ca să-i iau centura verde (WBC - n. r.)."

Lasă un comentariu