Evenimentul zilei

Dum09222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Horoscop Horoscop 22 mai 2019

Horoscop 22 mai 2019

22 Mai 2019 - 

 – Berbec:
Ai în față o zi care conține un îndemn clar la responabilitate față de propria persoană și față de cei din jur, în aceeași măsură, ca să poți preveni neplăcerile care se anunță.

– Taur:
Poate ar fi mai util să știi de ce e în stare fiecare dintre cei la care apelezi și să rămâi la nivelul unui simplu apel, să nu ajungi la alte modalități de convingere, mai greu de acceptat. – Gemeni:
Există riscul să te amăgești, din nou, când îți autoevaluezi competențele profesionale și de aici să se nască un întreg șir de complicații, frustrări și nemulțumiri.
– Rac:
Pot să apară temeri pe care le credeai uitate și să îți umbrească ziua, iar dacă vei permite acest lucru, îți vor influența și deciziile importante.
– Leu:
Te poți ține la distanță de unele neplăceri cu care te-ai putea confrunta, dacă vei avea suficientă stăpânire de sine cât să decizi tu ce stare ai și nu te vei lăsa influențat de cei din jur.
– Fecioară:
Poți face o greșeală majoră sau una mai mică, în funcție de cât de atent ești. Ai nevoie de idei noi, de oameni cu care să le împărtășești și de un cadru potrivit pentru asta.
– Balanță:
Se conturează o problemă de sănătate sau o dificultate la serviciu. Orice ar fi, nu depășește limitele obișnuite, chiar dacă așa ți se va părea.
– Scorpion:
O persoană apropiată poate specula o slăbiciune de-a ta, ca să obțină ceva ce nu i se cuvine. Este alegerea ta, ce vrei să încurajezi la acel om, lenea sau cinstea.
– Săgetător:
Există riscul unor conflicte aprinse în cuplu din cauza unui membru al familiei sau pe fondul unor discuții legate de casă.
– Capricorn:
Ar fi bine să nu tratezi cu prea multă lejeritate problemele de sănătate sau cele de la muncă, mai ales dacă ți se cere insistent să le rezolvi.
– Vărsător:
Poți lua decizii proaste, doar pentru a obține un anumit beneficiu sau pentru a mulțumi pe cineva care te atrage, deși nici tu nu știi prea bine de ce.
– Pești:
Sunt posibile probleme în familie, pe mai multe fronturi și va fi nevoie de un bun autocontrol ca să nu le permiți să escaladeze în conflicte de care te vei jena, mai târziu.

Lasă un comentariu