Evenimentul zilei

Joi01232020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sport Panorama
Evenimentul zilei - Panorama
23 Ian 2020
Publicat în Panorama

Deşi există deja multiple metode de a plăti fără portofel, gigantul american doreşte să scoată şi smartphone-ul din peisaj.

23 Ian 2020
Publicat în Panorama

Oraşul Wuhan din centrul Chinei, care se confruntă cu un focar de pneumonie provocată de un virus nou, a anunţat că va suspenda joi transportul public şi va închide aeroportul şi gările pentru plecări, cerându-le totodată locuitorilor să nu părăsească oraşul fără motive specifice, informează Xinhua.

22 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Familia italiană Ferrero, care se află în spatele producătorului cremei de ciocolată Nutella, urmează să primească dividende în valoare de 642 milioane de euro, în condiţiile în care firma a realizat un profit net de 928,6 milioane de euro în anul fiscal încheiat în luna august 2019, în creştere cu peste 25% faţă de anul fiscal precedent, arată documentele trimise către organismele de reglementare, relatează Bloomberg, citat de Agerpres.

22 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Parlamentul de la Atena a ales-o miercuri pe Ekaterini Sakellaropoulou în funcţia de preşedinte al Greciei, prima femeie care ocupă acest post în istoria ţării, relatează AFP, citat de Agerpres.

22 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Cel mai vârstnic panda care trăieşte în captivitate, Xinxing, a sărbătorit marţi, alături de patru „stră-strănepoţi” ai săi, Festivalul Primăverii la o grădină zoologică din municipalitatea Chongqing, situată în sud-vestul Chinei, relatează Xinhua, citată de Agerpres.

22 Ian 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii vin cu veşti foarte bune pentru nativii zodiacului, în această zi. Aveţi grijă de sănătatea voastră şi de cei dragi sufletului vostru. În ceea ce priveşte sfera finanţelor, unii nativi au oportunitatea de a avansa în plan profesional.

21 Ian 2020
Publicat în Panorama

Casa Louis Vuitton a prezentat marţi la Paris un diamant brut de mărimea unei mingi de tenis în faţa unui număr restrâns de clienţi şi speră să se impună cu ajutorul acestei nestemate speciale în sectorul extrem de competitiv al bijuteriilor de lux, informează AFP.

21 Ian 2020
Publicat în Panorama

Reţeaua de socializare Facebook a anunţat marţi că intenţionează să angajeze anul acesta 1.000 de persoane în Regatul Unit pentru a lupta împotriva ''conţinuturilor periculoase'', problemă a cărei rezolvare a devenit prioritară pentru compania americană sub presiunea exercitată de numeroase ţări, informează AFP.

21 Ian 2020
Publicat în Panorama

Un influent lider „spiritual” din Rusia intenţionează să construiască cea mai mare biserică din Rusia centrală, și, totodată, din lume, potrivit The Moscow Times.

21 Ian 2020
Publicat în Panorama

Peste 30.000 de locuinţe au rămas fără curent electric după ce furtuni extrem de puternice au lovit coasta de est a Australiei, deja devastată de incendiile de vegetaţie, relatează marţi Xinhua.

21 Ian 2020
Publicat în Panorama

Aceasta a lovit în special regiunile din estul ţării au informat surse din cadrul administraţiei locale, citate marţi de AFP.

21 Ian 2020
Publicat în Calendar

21 ianuarie este a 21-a zi a calendarului gregorian.

Pagina 1 din 542